Produk urang

tetep
Ruang tengah
Tables na samet
kitchens
sofas jeung armchairs
Sofas na armchairs
sasak Camerette
Giardino
méja kolam renang
Perabot klasik
maca
Diajar sareng Kantor
Kamar ganda
parabot kamar mandi
Jati kamar mandi
Complements

Métode pamayaran

ft_soicy

Kontak sareng Penjualan

(+ 39) 085 445 6195

(+ 39) 339 322 2940

Pamayaran aman

Kartu Kiridit / Paypal

Balanja

Sakumna dunya

Dafne Desain Italia nawiskeun pilihan ati-ati 100% jati Dijieun di Italia. Kalawan sauntuyan jati nu manjangan ti jati ka imah sareng kanggo kebon, kamar barudak dina sagala wangun jeung kelir pikeun duanana barudak jeung rumaja, kami ogé nawarkeun parabot custom-dijieun. Tujuan perusahaan nyaéta pikeun mastikeun kualitas jati anu pangsaéna pikeun kualitas bahan sareng desain klasik sareng modéren.

 

Kalayan rentang anu ngalegaan tina jati bumi sareng kebon dugi ka barang hiasan sareng asesoris. Tujuan kami nyaéta pikeun mastikeun kualitas pangsaéna dina harga anu pangsaéna, ku kituna sadayana tiasa nyayogikeun bumi anu diimpikeun.

Lebetkeun ruang tamu anjeun sareng sofa sareng korsi dina unggal gaya, ukuran sareng warna. Pilih karesep anjeun, ngagabungkeun sareng méja kopi praktis sareng ngalengkepan hiasan kalayan karpét anu elegan sareng lampu méja.

Lebetkeun kamar makan anjeun pikeun tiasa ngaraosan tuangeun anjeun dina cara anu pangsaéna, nyalira sareng sareng kulawarga anjeun. Méja ageung anu dilengkepan ku sakumpulan korsi makan bakal nampung sadaya tamu anjeun, bahkan anu teu kaduga dina menit-menit terakhir.

Pariksa koleksi kamar tidur kami. Pilih anu paling cocog pikeun anjeun: tunggal atanapi ganda, dina lawon, kulit, kai atanapi logam, sareng wadahna… tambahkeun méja samping ranjang anu praktis sareng titik cahaya anu santai teras bérés ku simbut lemes sareng karpét haneut. Tong hilap milih kasur anu kualitasna pikeun ngaleungitkeun setrés sapopoé sareng ngamungkinkeun anjeun ngahasilkeun deui énergi.

Tingali kana pilihan dapur leutik kami anu cocog pikeun bumi kadua anjeun ku laut atanapi di gunung, atanapi naha henteu, bumi utama anjeun.

Sakedap sareng mendakan sadaya kategori dina katalog: sideboards sareng lomari, perabot kamar mandi, perabot kantor bumi, lampu buatan Itali.

Tujuan kami nyaéta pikeun nawiskeun sadayana perabot anu elegan. Pikeun nurunkeun harga, kami damel langsung sareng sababaraha pabrik mebel Italia.


Sadaya harga kalebet PPN sareng biaya pengiriman. Harga meuntas ngarujuk kana harga pesaing rata-rata.