Produk kita

Tetep
Kamar tamu
Meja lan kursi
pawon
sofas lan armchairs
Sofa lan armchairs
Bridge bedrooms
Garden
meja blumbang
Perabot klasik
maca
Sinau lan Kantor
Kamar pindho
prabot jedhing
Prabot jedhing
njangkepi

Cara pambayaran

sriwahyuningsih

Bayaran aman

Kertu Kredit / Paypal

Kiriman

Ing saindenging jagad

Dafne Italian Design nawakake pilihan sing ati-ati 100% Made in Italy furniture. Kanthi sawetara Furnitur sing ngluwihi saka Furnitur kanggo house lan kanggo Taman, anak kang kamar ing kabeh wangun lan werna kanggo bocah lan remaja, kita uga nawakake perabotan sing digawe khusus. Tujuan perusahaan yaiku kanggo njamin kualitas perabot sing paling apik sing dipilih kanggo kualitas bahan lan desain klasik lan modern.

 

Kanthi macem-macem sing ngluwihi saka perabot omah lan kebon nganti barang-barang hiasan lan aksesoris. Tujuane yaiku kanggo njamin kualitas paling apik kanthi rega sing paling apik, supaya saben wong bisa nyukupi omah sing dikarepake.

Rampungake ruang tamu kanthi sofa lan kursi kanthi gaya, ukuran lan warna. Pilih favorit, gabungke karo meja kopi praktis lan ngrampungake dekorasi karo karpet elegan lan lampu meja.

Rampungake ruang makan sampeyan supaya bisa nikmati dhaharan kanthi cara sing paling apik, dhewe lan kulawarga. Meja gedhe sing dilengkapi karo set kursi makan bakal nampung kabeh tamu, sanajan sing ora dikarepake.

Priksa koleksi kamar turu kita. Pilih sing paling cocog karo sampeyan: siji utawa kaping pindho, ing kain, kulit, kayu utawa logam, kanthi wadhah… tambahake meja bedside praktis lan titik cahya sing nyenengake banjur rampung nganggo kemul alus lan karpet sing anget. Aja lali milih kasur sing berkualitas kanggo ngilangi stres saben dina lan ngidini sampeyan ngasilake energi maneh.

Deleng pilihan pawon cilik sing cocog kanggo omah nomer loro ing segara utawa ing gunung, utawa kenapa ora, omah utama sampeyan.

Sedhela lan temokake kabeh kategori ing katalog: sideboards lan lemari, perabot jedhing, perabot kantor omah, lampu digawe ing Italia.

Tujuan kita yaiku nawakake perabotan sing elegan kanggo kabeh wong. Kanggo nyuda rega, kita kerja langsung karo macem-macem produsen furnitur Italia.


Kabeh rega kalebu PPN lan biaya pengiriman. Rega sing dipotong nuduhake rega rata-rata pesaing.